Hei, jeg heter Niveea…

…og jeg holder til i min egen lille koselige verden:)

Jippi!!! Jeg fant endelig snø! januar 31, 2008

Lagret under: Ukategorisert — @ 9:32 pm

PÅ vestlandet ute ved havet er det lite av den berømte vinter´n. Skiene står innerst i kroken i boden og sprudler ikke akkuret av værmeldingene. MEN….EUREKA…så reiste vi til FJELLS… bare 30 min kjøring… og det var supre forhold for dessa som er små og har ålreite ledd. Jeg klarte meg igrunn godt ved å bære skiene fra a-å og så fra å-a når termosen var tom. :) Men UNGA dere… de koste seg som bare det. Og det gjorde nok skiene mine også.De fikk i det minste frisk luft. Og så godt som man sover når man har sett litt snø… :)

Her er det kakao pause med Daniel og to lånte "Tantebarn":) 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

 

Tenk deg….. januar 24, 2008

Lagret under: Ukategorisert — @ 9:41 am

…….at man i ett år har sitti og prata sammen på nettet, fulgt hverandre i tykt og tynt, gjennom gleder og sorger. Ved hjelp av bokstaver og ord. Vi jobber med samme prosjekt - vektreduksjon. Det er fellesnevnerern.

 Av og til er det lett og av og til veldig vanskelig. Da er det godt å få trøst hos noen som vet hva det vil si og som man kan sutre litt sammen med. Og ikke minst le………Så kommer dagen da vi får anledning til å møtes. Og det var full klaff. Vi hadde så mye fellesskap opparbeidet gjennom året at praten gikk som vi skulle kjent hverandre i en evighet.

DIRKEDAMER ! Det var en uforglemmelig opplevelse å få møte dere! Så herlige på hver deres måte!

                                Venner for livet:)

 

Jeg hilser til alle dirkerne og sier på gjensyn!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

 

Har du tid et lite øyeblikk? januar 13, 2008

Lagret under: Ukategorisert — @ 3:14 pm

…….."Bruk 2 minutter på å tenke på hvordan du har det. Hvor mye positivt som skjer, bare idag har du helt sikkert opplevd flere positive ting. En hilsen fra en medbilist ute på veien, et tillitsmjau fra pusen, et digert glis fra ungen eller lukten av kaffe. En søt melding fra noen som tenker på deg.( som har akkurat deg på "bryr seg om lista" si. ) eller en nydelig sang på radioen.

Jeg vet det er de som kun ser mørket. Noen er syke, noen har opplevd noe vondt, noen er bare triste, redde og leie. Men se opp og rundt likevel, jeg vet det kan føles umulig. – og uvesentlig, men bruk bare 10 sekunder først,i morgen kan du doble.  

Jeg tror at vi må se verden gjennom barneøyne av og til, få lov til å være litt naive og være krevende på en leken, barnslig måte. Ikke tenke konsekvenser og tolke alt til enhver tid. "………

 

 

 

 

Bare vi kaster søppelet i søppelkassa og ikke på bakken, for den likegyldigheten har jeg veldig vanskelig for å forstå, nemlig;) hehe

Ha en positiv dag!"

 

(…utdrag fra min egen ide til positiv tenkning, en tid der det var få eller ingen lysglimt.Tankens kraft er helt avgjørende, i følge meg selv da, vel å merke… hehe)…..  

  

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

 

kooooos januar 12, 2008

Lagret under: Ukategorisert — @ 4:38 pm

 

                                 og go´ helg!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

 

Distre…. sukk januar 10, 2008

Lagret under: Ukategorisert — @ 12:58 pm

Av og til er jeg så distre og bortevekke at jeg bare blir sittende å kope. For litt siden skulle jeg laste inn bilder fra fotoapparatet, men fant jeg kabelen da? Helsike! Intil igår lå den på bordet her, så ryddet jeg den vekk. Argh…man skal aldri rydde vekk noe…. bare la det ligge der man sist hadde det …men hvor var det? Og nøkler… de er … og lommebøker… de er til for å…..og solbriller og hårstrikker og sakser… de er til for å plage. Plageplageplage…Og limstifter og tape og lightere og penner. Mulig jeg skulle hatt en krok i stua hvor jeg hadde slangt sånt i en diger haug, så jeg hadde kun ett sted å lete.

Joda, jeg fant tilslutt kabelen til fotoapp. – i en skuff sammen med stearinlys. Det var jo logisk;)  Husket at jeg hadde lagt den der da. – Da jeg fant den.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

 

Delight………. januar 10, 2008

Lagret under: Ukategorisert — @ 12:40 pm

 

"We find delight

in the beauty

and happyness

of children

that makes the

heart too big

for the body."

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

 

Julen er over, men minnene lever… hehe januar 9, 2008

Lagret under: Ukategorisert — @ 10:39 pm

 

Dette er den mest spennende dagen hele året. Her er det netopp pakket opp Her og Nå utgaven av monopol. Kjempegøy:)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

 

Brennpunkt…hjertestart… dag to januar 9, 2008

Lagret under: Ukategorisert — @ 1:21 pm

Jeg blei litt satt ut igår merket jeg. Syntes det var helt vannvittig at man skulle "skalte og vralte" med menneskeliv på den måten. For det var det jeg følte. Da tenker jeg litt videre. Foregår det lignende "prøveprosjekt" andre steder i helsevesenet? Placebo f.eks? som kan bety liv og død å samme måte? Vi er så opptatt av etikk og moral og menneskeverd. Men igår følte jeg vi hadde med dyr å gjøre.( Er nesten vanskelig å godta at det hadde vært dyr som hadde vært offer for denne galskapen. )

 Men si meg, det må være noe her jeg ikke har fått med meg. Kan noen prøve å forklare meg hva godt som har kommet ut av dette prosjektet. Og hva som var opphavet. For det må være noe. Og da slipper jeg å male det i kun svart. Det gjorde jeg igår da jeg så programmet. Alt var bare feil.

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

 

Å fy flate så skummelt….. januar 8, 2008

Lagret under: Ukategorisert — @ 10:20 pm

…..i dette øyeblikk sitter jeg og ser på Brennpunkt ang forsøksprosjektet på hjertestanspasienter. Jeg fryser av galskapen. Naive meg trodde ambulansen var "ren" og fri for snusk. At de gjorde ALT som sto i deres makt for å redde liv. Kansje sunt å få testet tilliten og åpne øynene i naiviteten. Grøss og gru.

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

 

Jeg vil ha julemiddag jeg også….. mjau…. januar 8, 2008

Lagret under: Ukategorisert — @ 10:01 pm

Det er neimen ikke lett å være svær diger sulten pus når den morsomme maten sitter inne i et bur og er rett og slett dritvanskelig å få tak i… argh… mutter asså.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

 

 

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00